Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan protokol gereğince, Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı uyarınca üçüncü sınıf öğrencilerinin spor yetenekleri Afyonkarahisar ilçelerinde tarama yapılıyor. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, İhsaniye ilçesindeki spor yeteneklerini keşfettikten sonra İhsaniye Kaymakamı Doğukan Koyuncu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aslan'ı ziyaret ederek teşekkürlerini sundu.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, "Allah'ın izniyle taranmayan tek bir evladımız kalmayacak" ifadeleri ile yetenek taramalarının Afyonkarahisar'da hız kesmeden devam ettiğini söyledi. Ayrıca, yetenek tespitlerinin yapılarak, olimpiyatlarda, avrupa ya da dünya şampiyonalarda Türk bayrağının dalgalandırılacağını umut ettiklerini belirtti.