Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Burcu Köksal ve beraberindeki heyet, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili genel seçimleri için Sandıklı, Dinar ve Dazkırı ilçelerinde seçim çalışmaları yaparak destek topladı. Köksal, AKP'nin seçim dönemlerinde vaatler vermesine rağmen vaatlerini yerine getirmediğini, halkın iktidarında ise yandaş müteahhitlere verilen Dolar-Euro garantili ödemeleri ve çoklu maaşları keseceklerini söyledi.

Köksal, vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştıkları her bölgede Millet İttifakı iktidarında yapacakları hizmetleri anlattı. Ekonomik buhran nedeniyle ülke genelinde toplumun birçok kesiminin asgari geçimini sağlayamaz hale geldiğini belirten Köksal, bunun sebebinin Saray hükümetinin kendi yandaşları beslemesi olduğunu ifade etti. Köksal, Dolar-Euro garantili ödemelerin iptal edilmesi gerektiğinin altını çizerek, müteahhitlere verilen garanti ödemelerinin her sene Meclis bütçesinden aslan payını aldıklarını ve bu ödemelerin vatandaşların sırtında bir yük olduğunu dile getirdi.

Heyet ziyaretleri sırasında, Yüksek Hızlı Tren, askeri havaalanı ve fabrika gibi vaatlerin hiçbiri gerçekleştirilmediğini belirten Köksal, Afyonkarahisar için yapılan AFRAY temelinin ise seyyar olduğunu söyledi. Köksal, yapacakları hizmetlerin finansmanının temiz kaynaklardan sağlanacağını ifade ederek, uyuşturucu baronları ve çetelerle iş yapmayacaklarını, çeteleri temizleyeceklerini sözlerine ekledi.

Cümleler arasına

koyarak paragraflara ayırdığımız bu haberi Türkçe (Turkish) olarak okuyabilirsiniz.