Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Afyonkarahisar Milletvekili adayı Yücel Gen, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimlerin sıradan bir seçim olmadığını belirtti. Gen, "Bu yeni bir Kurtuluş Savaşıdır. Ya terör örgütlerinin ve emperyalist güçlerin destekledikleri partiler iktidara gelecek ya da 'Her şeyden Önce Türkiye' diyen Cumhur İttifakı" dedi. Ayrıca Gen, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün "Ya İstiklal Ya Ölüm" sözüne atıfta bulunarak seçimlerin önemine dikkat çekti.

Hafta sonunda yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesinde, MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Osman Gürışık, Başkan Yardımcısı Coşkun Karaca, Recep Yaman ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Yücel Genç, Sarık köyüne ziyarette bulundu.

150 araçlık bir konvoy ile köye giden Yücel Genç, büyük bir kalabalık tarafından karşılandı. Konuşmasında seçimlerin önemine değinen Genç, bir tarafında vatanın bölünmezliği ve beraberliği için mücadele eden Cumhur İttifakı, diğer tarafta ise terör örgütleri ve emperyalist güçlerle işbirliği yapan Zillet İttifakı olduğunu söyledi. Genç, seçmenleri vicdanları ile baş başa bırakarak "Bu bir Kurtuluş Savaşıdır. Ya terör örgütlerinin siyasi uzantılarına, emperyalist güçlere ülkeyi teslim edeceğiz ya da ülkemizi böldürtmeyeceğiz" dedi.