Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Tınaztepe Spor Salonu'nda düzenlenen Artistik Jimnastik müsabakaları, Okul Sporları faaliyet programının bir parçası olarak gerçekleştirildi ve şimdi sona erdi. Yarışmaların sonuçlarında derece elde eden takımlar, madalyalarını almaya hak kazandılar.

Müsabakalarda minikler kategorisinde ferdi ve takım, küçük kızlarda ferdi ve takım, yıldız kızlarda ferdi kategorilerinde performanslar sergilendi. Yarışmalarda birbirinden renkli ve heyecanlı görüntüler izlendi. Bu müsabakaların canlı yayını Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü resmi YouTube hesabından yayınlandı.

Minikler A ferdi kızlarda Ayşe Metin birinci, minikler B ferdi kızlarda Erva Kahveci birinci, Minikler A ferdi erkeklerde Ahmet Yiğit birinci oldu. Minikler A takım kızlarda Nurullah Oymak İlkokulu şampiyon, minikler B takım kızlarda TED Koleji birinci oldu. Yıldız kızlar kategorisinde Ela Büyükermen, küçük kız takımlarında Bahçeşehir Koleji birinci olmayı başardı.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, müsabakalarda derece elde eden sporcuları ve takımları tebrik etti.