Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, Çay İlçe Jandarma Komutanlığı'ndan aldığı bir ihbar doğrultusunda Çay - Bolvadin Karayolu'nda meydana gelen bir trafik kazası olayına müdahale etti. Olay yerine ulaşıldığında, yol kenarında takla atmış bir araç ve araçta bulunan H.K. (E.1999), R.Y. (E-2005), A.Ö. (E-1998) ve H.B (E-1999) tespit edildi. Yapılan plaka ve kimlik sorgusu sonucunda aracın plakasının sahte olduğu ve H.B (E-1999) isimli şahsın "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" suçundan kaydının olduğu tespit edildi.

Kaza yerinde gerçekleştirilen araştırma sonucunda, toprağa gömülmüş alüminyum folyoya sarılı vaziyette (5,31) gram metamfetamin ve (1) adet hassas terazi, taşlar arasına gizlenmiş (1) adet av tüfeği ve içinde (10) adet fişek bulunan şarjör, metal bariyer içerisine gizlenmiş (1) adet bıçak, kütüklüğe takılı vaziyette (17) adet av tüfeği fişeği, (1) adet el pürmüzü ve (3) adet uyuşturucu yapımında kullanılan PAYP aparatı ele geçirildi.

Adli tahkikat başlatılan olayda, araç sürücüsü H.K.'ye ruhsatsız silah bulundurmak, sahte plaka kullanmak veya takmak ve tescil edilen araçları tescil belgesi almadan karayoluna çıkmak suçlarından dolayı toplam 27.230 TL idari para cezası uygulandı. Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, suç ve suçlularla mücadelesine kararlılıkla devam edeceği belirtildi. Kamuoyuna duyurulur.