Gözden kaçırmayın

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan ve Baş Müfettiş Murat Alkan Yerel Müftülüğü Ziyaret EttiDiyanet İşleri Başkanlığı Hac Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan ve Baş Müfettiş Murat Alkan Yerel Müftülüğü Ziyaret Etti

Afyonkarahisar bölgesinde gün boyu çok bulutlu bir hava hakim olacak ve öğle saatlerinden itibaren yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Rüzgarın hafif, zaman zaman orta kuvvette doğulu ve kuzeydoğulu yönlerden esmesi tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarında belirgin bir değişiklik beklenmiyor.

Ancak öğle saatlerinden itibaren beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli olmaları gerekmektedir.

Afyonkarahisar ilinin tüm ilçelerinde çok bulutlu bir hava beklenmektedir. Öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar yerel olmak üzere kuvvetli olacak. İlçe ilçe hava durumu, Afyonkarahisar, Başmakçı, Bayat, Bolvadin, Çay, Çobanlar, Dazkırı, Dinar, Emirdağ, Evciler, Hocalar, İscehisar, İhsaniye, Kızılören, Sandıklı, Sinanpaşa, Şuhut ve Sultandağı ilçelerinde aynı şekilde.

Hava sıcaklıkları ilçelerde 17-22 derece arasında değişiklik gösteriyor. Yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı vatandaşların tedbirli olmaları önemlidir.