28. Dönem Afyonkarahisar Chp Milletvekili adayı Fatih Aydın, 14 Mayıs 2023 seçimleri öncesinde Beyaz Oda programına konuk oldu.

Gözden kaçırmayın

AK Parti Milletvekilleri Sami Özbağkıran'ı Ziyaret EttiAK Parti Milletvekilleri Sami Özbağkıran'ı Ziyaret Etti

28. Dönem Afyonkarahisar Chp Milletvekili adayı Fatih Aydın, 14 Mayıs 2023 seçimleri öncesinde Beyaz Oda programına konuk oldu. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı olan Aydın, Millet İttifakı'nın güçlü bir alternatif olduğunu ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde Türkiye'yi özgür ve demokratik bir ülke yapacaklarını söyledi. Afyonkarahisar'ın gelişmesi için yapacakları projeleri de anlatan Aydın, şunları kaydetti:

"Afyonkarahisar'ın en büyük sorunu işsizlik ve göç. Biz bu sorunları çözmek için sanayi, tarım ve turizm alanlarında yatırımları artırmayı hedefliyoruz. Afyonkarahisar'ı termal başkenti yapmak istiyoruz. Termal kaynaklarımızı daha iyi değerlendirmek ve sağlık turizmini geliştirmek için çalışacağız. Ayrıca Afyonkarahisar'ın kültürel ve tarihi mirasını koruyarak, şehrimizi daha cazip bir turizm merkezi haline getireceğiz.

Sanayi alanında ise Afyonkarahisar'ın coğrafi konumunu avantaja çevirmek istiyoruz. Şehrimizi lojistik bir merkez yaparak, sanayicilerimize destek olacağız. Organize sanayi bölgelerinin altyapısını tamamlayacak, yeni OSB'ler kuracağız. KOBİ'lere ve girişimcilere kredi ve teşvik imkanları sağlayacağız.

Tarım alanında ise çiftçilerimizin gelirini artırmak için çalışacağız. Tarımsal üretimi destekleyecek, tarım sigortasını yaygınlaştıracağız. Tarım kooperatiflerini güçlendirecek, tarımsal sanayiyi geliştireceğiz. Afyonkarahisar'ın yöresel ürünlerini tanıtacak, markalaştıracağız.

Bizim vizyonumuz Afyonkarahisar'ı daha yaşanabilir, daha gelişmiş, daha mutlu bir şehir yapmak. Bunun için Millet İttifakı olarak birlikte çalışacağız. Seçmenlerimizden de destek bekliyoruz. 14 Mayıs'ta sandığa giderek, ülkemizin ve şehrimizin geleceği için oy kullanalım."