Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Mehmet Taytak, seçim çalışmalarına devam ediyor. Taytak, Afyonkarahisar genelinde 18 ilçenin belde ve köylerini dolaşarak seçim propagandası yapıyor. Hocalar ve Kızılören ilçelerinde yapılan çalışmalar vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.

MHP İl Başkanvekili Doğan Şimşek, Taytak'ı Hocalar'da yüzlerce araçlık araç konvoyu ile karşıladı. Partililere hitap eden Şimşek, HDP ile birlikte hareket eden partilere, ittifaka Hocalar'ın vatandaşların müsaade etmeyeceğini söyledi. Taytak da 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı adayı olarak Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklemeleri ve MHP'ye oy vermeleri için vatandaşları ikna etmeye çalıştı.

Taytak, Kızılören ilçesine geçti ve burada da yine yüzlerce vatandaş tarafından coşkuyla karşılandı. Kızılören Belediye Başkanı Ali Erol, Taytak'ın desteği ile ilçeye hizmet ettiklerini belirterek, MHP'nin 14 Mayıs'ta Kızılören'de birinci parti olarak sandıktan çıkması için vatandaşlardan destek istedi.

Milletvekili Taytak, muhalefete muhalif bir konuşma yaparak, FETÖ, Amerika ve batı destekli muhalefetin tek niyetinin Tayyip Erdoğan'ı yıkmak olduğunu söyledi. Karşı ittifakta ise satanların olduğuna dikkat çeken Taytak, vatan için kendilerini ortaya koyan bir cumhurbaşkanının yıkılmak istendiğine dikkat çekti.