İyi Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Avukat Hakan Şeref Olgun, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Gözden kaçırmayın

AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret EttiAK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret Etti

Gün FM'de katıldığı bir programda gündeme dair açıklamalarda bulunan Olgun, AK Parti'yi eleştirdi ve vatandaşlardan destek istedi. Olgun'un konuşmasından satır başları şöyle:

"Merhaba sevgili hemşehrilerim. Ben İyi Parti'nin Afyonkarahisar'dan milletvekili adayıyım. Sizlere biraz kendimden ve partimizden bahsetmek istiyorum. Ben 1967 doğumluyum, Çaylıyım. Hukuk fakültesi mezunuyum ve serbest avukatlık yapıyorum. Aynı zamanda ticaretle de uğraşıyorum. Siyasete 1993 yılında Anavatan Partisi'nde başladım. 1994 yılında İl Genel Meclisi Üyesi ve Çay İlçe Başkanı oldum. 2002 yılında MKYK üyesi seçildim. 2009 yılında Türkiye Partisi'nin kurucu il başkanı oldum. 2018 yılında da İyi Parti'ye katıldım.

Partimiz İyi Parti, Türkiye'nin ihtiyacı olan bir parti. Ülkemizin içinde bulunduğu sorunları çözmek için kuruldu. Liderimiz Sayın Meral Akşener, cesur ve kararlı bir kadın. Millet İttifakı'nın ortağı olarak ülkemize yeni bir umut oldu. Bizler de onun yol arkadaşları olarak sizlerin hizmetindeyiz.

Afyonkarahisar'ın sorunlarını çok iyi biliyoruz. Tarım ve hayvancılık bitme noktasında. Esnaf kan ağlıyor. Gençler işsiz ve umutsuz. Emekliler geçinemiyor. Eğitim ve sağlıkta ciddi sıkıntılar var. Adalet ve demokrasi yok sayılıyor. Biz bunları değiştirmek için varız.

AK Parti'ye oy veren kardeşlerime sesleniyorum: Sizlere verilen vaatler yerine geldi mi? Sizlere huzur, refah, güven getirdiler mi? Sizlere hak ettiğiniz değeri verdiler mi? Eğer cevabınız hayır ise, artık değişim zamanıdır.

Biz sizlere Allah'ın emri, Peygamberimizin kavliyle oylarınıza talibiz. Biz sizlere bir oy Meral'e, bir oy Kemal'e diyoruz. Biz sizlere adalet, barış, kalkınma diyoruz. Biz sizlere iyi bir gelecek diyoruz.

AK Parti'nin milletvekili adayı Ali Özkaya ise bize iftira atıyor, bizi terörist ilan ediyor. Bu çok ayıp bir davranıştır. Dinimizde yalan ve iftira büyük günahtır. Ben kendisine defalarca televizyonda tartışmaya davet ettim ama kabul etmedi. Çünkü kendisi benden korkuyor, kendisi benden kaçıyor.

Sevgili hemşehrilerim, 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimde sandığa giderken iyi düşünün, iyi karar verin. Bu seçim sadece bir parti seçimi değil, ülkemizin kader seçimidir. Bu seçimde ya iyi olacağız ya da kötü olacağız.

Ben sizlerden destek ve dua talep ediyorum!