Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı GerçekleştirdiİYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, çölyak hastalığından muzdarip hemşehrileri için glütensiz kahvaltı programları düzenlemeye devam ediyor. Belediye tarafından Türkiye'de ilk kez yapılan özel kahvaltı programı, çölyaklı insanların ihtiyaçlarına dikkat çekiyor. Program, 9 Mayıs Dünya Çölyak Günü'nde gerçekleştirildi ve ailelere glütensiz gıda kolileri dağıtıldı.

Zeybek Başkan, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde insanların sağlığına öncelik veren projelere imza atıyor ve çölyak hastalığı olan insanları unutmuyor. Belediyenin geniş hizmet yelpazesi, toplumun tüm kesimlerini kapsıyor ve ömür boyu diyet yapmak zorunda olan çölyak hastalarına da destek oluyor. Zeybek Başkan'ın liderliğinde, Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü çeşitli organizasyonlar düzenleyerek çölyak hastalarına yardımcı olmaya devam ediyor.

Belediyenin "Hayat Glütensiz de Güzel" sloganıyla gerçekleştirdiği kahvaltı programında glütensiz özel ürünler sunuldu ve vatandaşlar ve çocuklar mutlu edildi. Programa Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Milletvekili adayı Dr. Hakkı Öztürk, Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş ve Murat Öner de katıldı.

Zeybek Başkan, yaptığı açıklamada, göreve geldikleri günden beri çölyak hastalarına destek verdiklerini belirterek, toplumun tüm kesimlerinin ihtiyaçlarını karşılamaya ve vatandaşlarına yardımcı olmaya çalıştıklarını ifade etti. Çölyak hastalığından muzdarip insanlara destek vermekte kararlı olan Zeybek Başkan, vatandaşların her zaman yanında olduklarını belirterek, ihtiyaç duyduklarında onların kapısını çalmalarını istedi.

Kahvaltı programına katılan İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hakkı Öztürk de, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve ekibine, çölyak hastalarına yönelik gerçekleştirdikleri hizmetlerinden ötürü teşekkür ettiler. Zeybek Başkan ise, çölyak hastalarına desteğin devam edeceğinin altını çizdi.

Programda, çölyaklı ailelere glütensiz gıda kolisi dağıtımı da yapıldı. İçerisinde 27 adet glüten içermeyen ürünlerin yer aldığı 1500 adet paketi, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve ekibi bizzat teslim etti. Çölyaklı çocuklarla yakından ilgilenen Başkan, onlarla birlikte pasta kesti ve oyuncak hediye etti. Belediye ekibi, belirli periyotlarla glütensiz ürün desteğini sürdürerek şehirdeki tüm çölyak hastalarına ulaşmayı hedefliyor.