Gözden kaçırmayın

19 Eylül Gaziler Günü - Kahramanlar Sahada, Vatan Onlarla Spor Etkinlikleri19 Eylül Gaziler Günü - Kahramanlar Sahada, Vatan Onlarla Spor Etkinlikleri

Afyonkarahisar Bölgesinde Kuvvetli Sağanak Yağış Uyarısı

Afyonkarahisar bölgesinde hava genel olarak parçalı ve çok bulutlu olacak. Aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor ve öğle saatlerinden sonra yerel olarak kuvvetlenebilir. Ayrıca hava sıcaklığı da düşerek mevsim normallerinin altında seyredecek. Rüzgarın da kuzeyli yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre, bölgemizde beklenen sağanak ve gök gürültülü yağışlar yerel olarak kuvvetli olabilir ve ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara sebep olabilir. Bu nedenle vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.

Afyonkarahisar merkez ve çevre ilçelerinde hava da parçalı ve çok bulutlu olacak ve aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağışlar yerel olmak üzere kuvvetli olabilir. Hava sıcaklıkları genellikle 16-19 derece arasında değişecek.

Tüm vatandaşlarımız bu duruma karşı tedbirli olmalı ve yetkililerin uyarılarını dikkate alarak hareket etmelidirler.