Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Burcu Köksal, 14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinde vatandaşlara çağrıda bulundu. Köksal, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'ye destek verilmesini istedi.

Köksal, seçim çalışmaları kapsamında ilçe, belde ve köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Erenler'de gençlerle toplantı yaparak Kılıçdaroğlu'na ve partisine destek isteyen Köksal, gençlere yapacakları vaatleri de sıraladı.

Afyonkarahisar merkezde partilileriyle birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Köksal, AKP Genel Başkanı ve partisinden bahsederek terörist başı Apo'ya methiyeler düzenlerken, şehitlere hakaret eden, çadır mahkemelerinde teröristlerin beraat ettirilmesine sebep olan AKP'ye yönelik eleştirilerini sürdürdü.

Bolvadin İlçesi'nde ve İhsaniye İlçesi'nde esnaf ve kadınlarla bir araya gelen Milletvekili Köksal, kadınlar için vaatlerde bulundu. Seçim çalışmalarına Anıtkaya Köyü'nde devam eden Köksal, herkesin hakkını alacağı, Türkiye'de demokrasiyi inşa edeceklerini söyledi.