Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili olan Mehmet Taytak, 14 Mayıs öncesi seçim çalışmaları çerçevesinde Şuhut ilçesindeki Mahmut Köyü'nü ziyaret etti. Taytak'ın ziyaretine meşale ve havai fişeklerle katılım gösterildi. Taytak, muhalefete karşı MHP lideri Devlet Bahçeli'nin sözleri ile seslenerek, "Ölünüzü, dirinizi, her gün birinizi, bir gün hepinizi müstahak olduğunuz sonuçlarla billahi yüzleştireceğiz" ifadelerini kullandı.

Taytak, 14 Mayıs seçimlerinin önemine değinerek, Türk milletinin Millet İttifakı'nın adayına "Bay bay Kemal" diyeceğini belirtti ve Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. HDP ile ittifak yapan Kemal Kılıçdaroğlu'nun PKK'nın savunucusu olduğunu ifade eden Taytak, terör örgütlerine düzenlenen askeri operasyonların durdurulacağı sözlerine de karşı çıktı. Taytak ayrıca, Türkiye'nin var olma yok olma seçimine katıldığına dikkat çekerek, "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a oy verecek miyiz? Vereceğiz. MHP'ye de denge ve denetleme noktasında mecliste daha fazla temsil edilme imkanı sağlamak için oyumuzu vereceğiz" dedi.

Taytak'ın 18 ilçeyi ziyaret ettiği Seçim çalışmalarına devam ediyor.