Gözden kaçırmayın

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı

Haber Metni:

Dinar Kaymakamı Kemal Duru, Evciler Kaymakamı Burak Gürbüz ile birlikte Engelliler Haftası dolayısıyla Dinar Engelliler Derneği'ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Seydi Özkurt ve diğer üyeler ile bir araya gelen Kaymakam Duru, Engelliler Haftasını kutladı ve çiçek takdim etti.

Bu ziyaret sırasında Kaymakam Duru, Engelliler Derneği üyeleriyle samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Engellilerin toplumda daha fazla yer almasının önemine vurgu yapan Kaymakam Duru, herkesin eşit haklara sahip olduğunu belirtti. Ziyarette ayrıca engellilere yönelik çalışmalar hakkında bilgi alışverişi yapıldı.

Engellilerin hayatlarını kolaylaştırmak ve toplumsal hayata daha fazla dahil olmalarını sağlamak amacıyla yapılan bu ziyaret, Dinar halkı arasında büyük takdir topladı. Kaymakam Duru ve Evciler Kaymakamı Gürbüz'ün samimi tavrı, engellilerin toplumda daha fazla yer alması için yapılan çalışmalara bir motivasyon kaynağı oldu.