Gözden kaçırmayın

2024-2025 Üretim Sezonu için Devlet Destekli Tarım Sigortası Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi2024-2025 Üretim Sezonu için Devlet Destekli Tarım Sigortası Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Afyonkarahisar ve çevresinde hava durumu parçalı ve çok bulutlu olacak ve sıcaklık 1 ila 3 derece yükselecek. Rüzgar, batı ve kuzeybatı yönlerinden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek. Afyonkarahisar, Başmakçı, Bayat, Çay, Çobanlar, İscehisar, İhsaniye, Kızılören, Sinanpaşa ve Şuhut ilçelerinde hava durumu parçalı ve çok bulutlu olacak ve sıcaklık 19-20 derece arasında olacak. Bolvadin ve Hocalar ilçelerinde de benzer koşullar bekleniyor ve sıcaklık 20 derece olacak.

Dazkırı, Dinar ve Evciler ilçelerinde hava durumu yine parçalı ve çok bulutlu olacak ancak sıcaklık bu ilçelerde 22 derece olacak. Sandıklı ve Sultandağı ilçelerinde de aynı hava koşulları bekleniyor ve sıcaklık 21 derece olacak. Emirdağ ilçesinde de parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor ancak sıcaklık diğer ilçelere göre biraz daha düşük olacak ve 19 derece olacak.

Hava koşulları henüz belirlenemeyen Denizli ve Uşak ilçeleri için en kısa zamanda güncel bilgilerin paylaşılması bekleniyor. Herkesin güvenliği için hava koşullarını takip etmeleri ve bu koşullara göre hareket etmeleri önemlidir.