Gözden kaçırmayın

Yerel Lider, Vatandaşlara Sağlıklı ve Huzurlu Bir Hafta DilediYerel Lider, Vatandaşlara Sağlıklı ve Huzurlu Bir Hafta Diledi

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, anneler günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, annelerin sevgisi, şefkati ve merhametiyle hayatımızı kuşattığını ve haklarının ödeyemeyeceğimizi belirtti. Başkan Bozkurt, annelerin hoşgörüsü, fedakarlığı, şefkati ve merhametinin adı olduğunu vurguladı. Peygamber Efendimizin "Cennet, annelerin ayakları altındadır" sözünü hatırlatan Başkan Bozkurt, anneliğin ne kadar kutsal ve mübarek olduğunu ifade etti.

Türk milletinin zor zamanlarında annelerin önemli bir rol oynadığını belirten Başkan Bozkurt, annelerin çocuklarının hayatını daha iyi hale getirmek için fedakarlık yaptıklarını söyledi. Şehit annelerine de değinen Başkan Bozkurt, onların her zaman yanlarında olduğumuzu belirtti ve minnet ve şükranlarını sundu.

Başkan Bozkurt, annelerin hayatını kolaylaştırmak ve onların yanında olmak gerektiğinin altını çizdi. Anneler gününde, tüm annelerin hoşgörüsü, fedakarlığı, sabrı, sevgisi ve saygısının sınırsız kaynağı olduğunu hatırlatan Başkan Bozkurt, anneler gününü kutladı ve huzur ve saadetler diledi.