Gözden kaçırmayın

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı

Haber:

Sandıklı Kaymakamı Mehmet Sülün, İstanbul'un Vezneciler semtinde meydana gelen bombalı terör saldırısında şehit olan polis memuru Yaşar Özlem'in annesi Keziban Koç'u, anneler gününü kutlamak için ziyaret etti. Ziyarete, Gençlik Spor İlçe Müdürü Murat Araz, antrenör Ömer Faruk Pınar, sporcular ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlileri de katıldı.

Kaymakam Mehmet Sülün, ziyarette Keziban Koç'a başsağlığı dileklerini ileterek, terör saldırısını kınadı ve üzüntüsünü belirtti. Anneler Günü münasebetiyle Keziban Koç'a çiçek takdim eden Sülün, ayrıca aileyi yalnız bırakmayacaklarını ve her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

Ziyaret sırasında, sporcular da Keziban Koç'a gösterdikleri ilgiyle dikkat çekti ve sporun insanları bir araya getirdiğini vurguladılar. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlileri ise aileye yardımcı olacaklarını belirtti ve her türlü ihtiyaçlarının karşılanacağına dair söz verdi.

Sonuç olarak, Sandıklı Kaymakamı Mehmet Sülün, terörün insanlık dışı yüzünü bir kez daha gösteren saldırıda hayatını kaybeden Yaşar Özlem'in annesi Keziban Koç'u ziyaret ederek, anneler gününü kutladı ve aileyi yalnız bırakmayacaklarını söyledi. Bu ziyaret, sporcular ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlileri gibi farklı kesimlerin, terör saldırısı mağdurlarıyla dayanışma içinde olduklarını ve bu tür olaylarda bir araya gelerek yardım etmenin önemini göstermesi açısından da önemlidir.