Gözden kaçırmayın

Gaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı SunulduGaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı Sunuldu

Belediyemiz Çevre Dostu Oyuncaklar Projesi'ne Destek Veriyor

Çevre ve sıfır atık konularında pek çok proje gerçekleştiren belediyemiz, bu çalışmaların yanı sıra proje sahibi olanları da desteklemekte. Bu sebeple, atık malzemelerden tasarlanan oyuncaklarla geri dönüşümü destekleyen ve Çayırbağlı öğrenciler tarafından geliştirilen Çevre Dostu Oyuncak projesine de destek sağladı.

Çevre Hizmetleri Birliğimiz, geri dönüşüm ve atık malzemelerin değerlendirilmesine yönelik çalışmalar yaparak çevre bilincinin oluşmasına katkı sağlamaktadır. Bu kapsamda, Çevre Hizmetleri Birlik Başkanı Mehmet Zeybek'in talimatıyla Çayırbağ İlkokulu'na ziyaret düzenlendi. E-Twinning projesi kapsamında yapılan çalışmaları inclemek için Belediye Başkanımız ve Çevre Hizmetleri Birlik Müdürü Ercan Özcan ve Temizlik İşleri Müdürlüğü Çevre Denetim Birim Sorumlusu Nadide Demirbilek okulu ziyaret ettiler. Öğrenciler ve öğretmenler, geliştirdikleri 'Çevre Dostu Oyuncak' projesini anlatarak, ürettikleri oyuncakları sergilediler.

Çevre Hizmetleri Birlik Müdürü, çalışmaları inceledikten sonra öğrencilere geri dönüşüm ve çevre koruma bilgileri içeren dokümanlar dağıttı. Okul Müdürü Mehmet Kabakçı ise Belediye Başkanımız ve ekibine ziyaretlerinden ve hediye vermelerinde dolayı teşekkür etti. Çevre dostu proje, Avrupa'daki okullar arasında işbirliği sağlayan e-Twinning platformu sayesinde eğitim sektöründe birçok okulun örnek aldığı bir proje haline geldi.