Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından gençlere seslendi.

Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından gençlere seslendi. İlk turda aldığı yüzde 28'lik oy oranıyla ikinci tura kalan Kılıçdaroğlu, değişim isteyenlerin artık bu ülkede istemeyenlerden daha fazla olduğunu söyledi. Ancak bunun için çok daha fazla mücadele etmeleri gerektiğini vurguladı.

Kılıçdaroğlu, gençlerin kaygılarını gidereceğini ama onların da kendisini duymasını istediğini belirtti. Meclis'te çoğunluğu elinde bulunduran AK Parti'nin kadın haklarına ve gençlerin geleceğine zarar veren yasalar çıkardığını iddia etti. Gençlerin yaşama sevincinin çalındığını savundu.

Kılıçdaroğlu, ikinci tur seçimine 12 gün kaldığını hatırlatarak, bu karanlık tünelden çıkmanın son şansları olduğunu ifade etti. Gençlere seslenerek, "Gençliğiniz bir daha gelmeyecek. Bu ülkeyi siz yöneteceksiniz. Bu ülkeye siz sahip çıkacaksınız. Bu ülkeyi siz değiştireceksiniz. Bunu yapabilecek gücünüz var. Bunu yapabilecek cesaretiniz var. Bunu yapabilecek inancınız var" dedi.