Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Milliyetçi Hareket Partisi'nin belediye başkanları, Afyonkarahisar'dan tekrar milletvekili seçilen Mehmet Taytak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, belediye başkanlarının seçim dönemindeki desteklerinden dolayı teşekkür etti ve 28 Mayıs'ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde Cumhur İttifakının adayı olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kazanması için çalışmaların başladığını belirtti.

Milletvekili Taytak ise belediye başkanlarının ziyaretine teşekkür ederek, seçimlerde MHP'nin Afyonkarahisar'daki oylarını artırdığını söyledi. Anket şirketlerinin %5-%6 arasındaki sonuçlarının boş olduğunu ve barajın %7'ye düşürülmesiyle Milliyetçi Hareket Partisinin barajı geçemeyeceği yönündeki düşüncelere güzel bir cevap verildiğini belirten Taytak, milletvekili sayısının gösterdiği üzere cumhurbaşkanlığı seçimlerinin cumhurun hakkı olduğunu vurguladı. Ayrıca, Gazeteci Ahmet Hakan'ın ifade ettiği gibi bu seçimin tek kazananının Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu söyledi.

Taytak, 28 Mayıs'a kadar çalışarak Cumhur İttifakının adayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tekrar seçilmesi için mücadele edeceklerini ifade etti. MHP'nin adayının belli olduğunu, kararlarının net olduğunu belirten Taytak, milli bir konu olan cumhurbaşkanlığı seçiminde FETÖ'nün dönmesine, APO'nun cezaevinden çıkmasına ve vatan hainlerinin dağdan inmesine asla müsaade etmeyeceklerini sözlerine ekledi.