Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Kütahya ilinde bulunan Gediz Devlet Hastanesi, 1 ve 2. Basamak Sağlık Hizmetleri konusunda İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından ziyaret edildi. İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sertaş Erarslan ve müdürlük yöneticileri, sağlık hizmeti sunulan yerleri inceleyerek değerlendirmede bulundu. Bu yerler arasında Gediz Devlet Hastanesi, 1 No'lu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, Sağlıklı Hayat Merkezi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Ek Hizmet Birimi ve İlçe Sağlık Müdürlüğü de yer aldı.

Müdür Erarslan, hastanede tedavi gören hastalar ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Sağlık çalışanları ile görüşerek sunulan hizmetler hakkında bilgi aldı ve özverili çalışmaları için görev yapan personele teşekkür etti. Gediz Devlet Hastanesi, "Anne Dostu Hastane" programı kapsamında yapılan değerlendirme sonucu "Anne Dostu Hastane" unvanını almaya hak kazandı ve İl Sağlık Müdürü tarafından hastane başhekimi Dr. Halil Haner'e sertifika takdim edildi.

Sağlık tesislerinin fiziki şartlarını da inceleyen Eraslan'a, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Emrah Çamköy, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Hasan Hüseyin Gümüşçü, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uz. Dr. Mustafa Yılmaz ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Mehmet Ertan Akça eşlik etti.