Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Türkiye'nin önde gelen motosiklet akrobasi pilotlarından Birkan Polat, Afyonkarahisar Belediyesi'nin düzenlediği etkinlikler kapsamında 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda gençlerle buluşacak.

Polat, Veysel Eroğlu Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek olan kutlama etkinliğinde saat 12.00'da motosiklet şovu yapacak ve yeteneklerini sergileyecek. Ayrıca, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in 14:00'te Erenler'de gençlerle bir araya geleceği organizasyonunda da Polat, gösterileriyle katılımcılara unutulmaz anlar yaşatacak.

Başkan Zeybek, gençlerle sık sık bir araya geldiklerini ve organizasyonlarının ana odağı olarak gençleri gördüklerini belirterek, 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında farklı ve heyecanlı bir etkinlik düzenlendiğini ifade ediyor. Polat'ın gösterileri de bayram coşkusunu Afyonkarahisar'da doruğa çıkaracak.

Vali Kübra Gürkan Yiğitbaşı da, Afyonkarahisar'da gerçekleştirilecek olan 19 Mayıs etkinliklerinde birçok farklı aktivitenin gençlerle birlikte planlandığını vurgulayarak, Polat'ın performansının şehirdeki kutlamalara renk katacağını söylüyor.

Son olarak, Avrupa Gençler Motokros Şampiyonası dahil olmak üzere hafta sonu düzenlenecek olan organizasyonlar kapsamında, Motor Sporları Merkezi'nde Birkan Polat'ın gösterisi devam edecek.