Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Eskişehir'de oto yıkamacılığı yapan Fahri Toğrul, sıcak havaların etkisi ile birlikte oto yıkama talebinin arttığını söyledi. Hem işletmeler hem de müşteriler için sıcak hava önemli bir faktör olduğunu belirten Toğrul, yağışlı günlerin ardından araçların temizliğinin daha da önem kazandığını ifade etti.

Toğrul, son günlerde artan hava sıcaklıklarının işleri olumlu yönde etkilediğini ve bu etkinin kışa kadar devam etmesini beklediklerini söyledi. Müşteri taleplerinin artması ile birlikte işlerinin de iki katına çıktığını dile getiren Toğrul, soğuk havaların işlerinin seyrini olumsuz etkilediğini belirtti.

Bu dönemde oto yıkamacıların işleri yoğunluk kazandı. Havaların ısınması, özellikle sıcak ve güneşli havalarda araçlarını temizlemek isteyen müşterilerin sayısında artışa sebep oldu. Toğrul, mevsim şartlarının kendilerine yaradığını ve işlerinin baharla birlikte hareket kazandığını söyledi. Kış aylarına doğru yoğunluklarının artacağını belirten Toğrul, şimdilik işlerinin iyi olduğunu ifade etti. Oto yıkamanın yoğun sezonu başlamış durumda.