Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Isparta Belediyesi, Binbirevler Mahallesi'nde uzun yıllar önce yapılan, ancak bakımsızlığı nedeniyle yağışlı havalarda zarar gören taş duvarı yeniliyor. Duvar, bölgedeki vatandaşları mağdur ediyordu. Binbirevler Mahallesi Muhtarı Fazlı Şıkşık, duvarın tehlike arz ettiğini ve yağışlı havalarda su akıntısı nedeniyle bazı bölümlerinin yıkıldığını belirtti. Muhtar ve vatandaşların durumu bildirmesi üzerine Isparta Belediyesi, duvarı tamamen yeniliyor. Duvar, eski hali kaldırılarak taş duvar olarak yeniden inşa ediliyor. Bu sayede, vatandaşların yağışlı havalarda yaşadığı problemler ortadan kalkacak.

Binbirevler Mahallesi Muhtarı Fazlı Şıkşık, duvarın yağmurun etkisiyle zarar gördüğünü, otobüs güzergahı üzerinde olduğu için otobüslerin geçişine engel olduğunu ve tehlike arz ettiğini ifade etti. Şıkşık, belediyeye durumu bildirdiklerini ve Allah razı olsun belediye başkanının duvarları yenilediğini belirtti. Ayrıca, diğer eksikliklerin de giderilmesi için belediye başkanının destek olduğunu ve mahalleye büyük hizmetlerin geldiğini dile getirdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Kaya, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in talimatları doğrultusunda mahallelere yatırımların hız kesmeden devam ettiğini belirtti. Kaya, mahallenin eğimli olması nedeniyle yıllar önce taş duvarların yapıldığını, zamanla bakım yapılmamasından dolayı deformasyonların oluştuğunu ifade etti. Kaya, "Duvarı baştan aşağı söktük ve yeniliyoruz. Mahallemizde bunun gibi birkaç problemli olan duvarlarımız var. Oraları da yapıyoruz. En kısa zamanda bu caddemizin taş duvarını tamamlayacağız" dedi.

Isparta Belediyesi, bölgedeki vatandaşların mağduriyetini gidermek için, Binbirevler Mahallesi'nde bulunan taş duvarı yeniliyor. Bu sayede, yağışlı havalarda ortaya çıkan sıkıntıların önüne geçilecek ve mahalle sakinleri rahat bir nefes alacak.