Gözden kaçırmayın

Gaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı SunulduGaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı Sunuldu

Kütahya'da, Çinigaz Doğalgaz Sevin Akdoğan İlkokulu öğrencileri, okul öğretmenleri ile birlikte Kütahya Tasarım Teknokent'i ziyaret etti. Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz, toplantı salonunda öğrencilere teknokent faaliyetleri hakkında sunum yaparak AR-GE işlemlerini yerinde görmelerine yardımcı oldu. Ziyaret sırasında, ön kuluçka, kuluçka ofisi ve bir yazılım şirketi gezisi gerçekleştirildi. Okul Müdür Yardımcısı Abdülkerim Yokuş ve Sınıf Öğretmeni Sonay Öz de öğrencilere ziyaretleri sırasında eşlik ettiler.



Sınıf öğretmeni Sonay Öz, Kütahya Tasarım Teknokent'i ziyaretin önemini vurgulayarak, öğrencilerin teknolojiye ilgisini arttırmak için devletin sağladığı imkanların önemine değindi. Öğrencilerin farkındalık ve ufuklarının genişlemesi için bu ziyaretin oldukça faydalı olduğunu belirtti ve Tasarım Teknokent yöneticilerine teşekkür etti.



Ziyaret sırasında öğrencilere, Kütahya Tasarım Teknokent'in en genç girişimcisi olan ve Türkiye 3'üncüsü olan Doruk Cengiz tarafından drone gösterisi yapıldı. Çocuklar, ziyaret sonunda çeşitli ikramlarla karşılaştılar.