Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı Zafer Kalkınma Ajansı Afyonkarahisar Yatırım Destek Ofisi'ne ziyarette bulundu.

Gözden kaçırmayın

Elektrik Dağıtım Şirketi, Enerji Tasarrufu İçin Öneride BulunduElektrik Dağıtım Şirketi, Enerji Tasarrufu İçin Öneride Bulundu

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, ilimizin kalkınması ve gelişmesi için önemli bir rol oynayan Zafer Kalkınma Ajansı Afyonkarahisar Yatırım Destek Ofisi'ne ziyarette bulundu.

Ziyarette, ajansın destek programları ve devam eden projelerle ilgili bilgi alan Vali Yiğitbaşı, ajans yetkilileri ile fikir alışverişinde bulundu. Vali Yiğitbaşı, Zafer Kalkınma Ajansı'nın ilimizin ekonomik ve sosyal potansiyelini ortaya çıkarmak ve bölgesel kalkınmaya katkı sağlamak için yürüttüğü çalışmaları takdirle karşıladığını belirtti.

Ajansın sunduğu destek programlarından yararlanmak isteyen yatırımcılara ve girişimcilere çağrıda bulunan Vali Yiğitbaşı, Afyonkarahisar'ın kalkınması için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Ziyaret sonunda, Zafer Kalkınma Ajansı Afyonkarahisar Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Mehmet Ali Özkan, Vali Yiğitbaşı'na ajansın faaliyetleri hakkında bir sunum yaptı ve ajans tarafından hazırlanan tanıtım materyallerini takdim etti.