Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, gençlerin daha üretken olmaları adına hizmetlerine devam ediyor. Öğrenci dostu başkan, şehrin ilk matematik atölyesini öğrencilerle birlikte açarak, eğitim alanında yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu vurguladı.

Matematik dersinin öğreniminin günlük yaşam becerilerine uyarlanarak öğrencilerin daha kolay anlamalarını sağlamak ve matematik dersini sevmelerine yardımcı olmak amacıyla hayata geçirilen atölyede, öğrenciler TÜBİTAK ve TEKNOFEST gibi yarışmalar için çalışmalar yapacaklar. Atölyede bilgisayarların yanı sıra matematik kavramlarından oluşan duvar resimleri ve tavan aksesuarları gibi öğretim materyalleri kullanılarak matematik öğrenimi daha eğlenceli hale getirilecek.

Matematik Atölyesi, tamamen belediye tarafından finanse edilerek, Hattat Ahmet Karahisari Anadolu İmam-Hatip Lisesi ile Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulunda hizmete sunuldu. Açılışa İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Mustafa Arslan, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sami Çetinaktı, okul müdürü Mehmet Vehbi Göktaş, öğretmenler ve öğrenciler de katıldı.

Başkan Zeybek, gençlerin gösterdiği yoğun ilgi ve sevgiye karşılık vererek onlara teşekkür etti ve eğitim camiasının her zaman yanlarında olduklarını dile getirdi. Başkan Zeybek'in eğitime olan desteği, sadece bu okula değil, tüm okullara dağıtıldı. Kitap okuma yarışmaları gibi çeşitli etkinliklerle öğrenciler ödüllendirildi ve şehirde akıllı, donanımlı, bilgili ve bilinçli gençler yetiştirilmeye devam ediliyor.