Motosiklet akrobasi şov pilotlarından Birkan Polat'ı gençlerle buluşturuyor

Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Belediyesi, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Türkiye'nin önde gelen motosiklet akrobasi şov pilotlarından Birkan Polat'ı gençlerle buluşturuyor. Bu özel organizasyonda Birkan Polat, Veysel Eroğlu Spor Salonu'nda saat 12:00'da gençlerin karşısına çıkacak ve transformasyonel motosiklet şovları sergileyecek.

Ayrıca Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, saat 14:00'da Erenler'de gençlerle bir araya gelecek ve Birkan Polat'ın unutulmaz şovlarını izleyecek. Başkan Zeybek, gençlerle bir araya gelmenin önemine değinerek, "Şehrimizin genç bireylerine büyük önem veriyoruz. Gençlerimizi her zaman sanat ve sporla bir araya getiriyoruz. 19 Mayıs kutlamaları için harika bir organizasyon gerçekleştirdik. Birkan Polat'ın esnek ve hareketli şovları ile gençlerimiz harika zaman geçirecek." dedi.

Ayrıca, hafta sonu yapılacak olan Avrupa Şampiyonası'nda da Birkan Polat becerilerini sergilemeye devam edecek.