Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Okul Sporları Genç B Erkek Basketbol müsabakaları sona erdi ve şampiyon belli oldu. 13 takımın katıldığı müsabakalar tek devreli lig usulüne göre gerçekleştirildi. Final maçında Özel Bahçeşehir Uğur Anadolu Lisesi, Süleyman Demirel Fen Lisesi'ni 76-24'lük skorla mağlup ederek şampiyonluğu kazandı.

Müsabakalarda Özel Bahçeşehir Uğur AL birinci, Süleyman Demirel Fen Lisesi ikinci, TED Afyon Koleji Özel AL üçüncü ve Afyonkarahisar Gazi MTAL dördüncü oldu. Ödül töreninde, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Spor Hizmetleri Müdür V. Yılmaz Erşen dereceye giren takımları tebrik etti ve kupa ile madalyalarını takdim etti.

Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu'nda düzenlenen Okul Sporları Basketbol Genç B Erkek müsabakalarında ortaya çıkan heyecanlı maçlar büyük ilgi gördü. Özel Bahçeşehir Uğur AL takımı, rakiplerini geride bırakarak şampiyonluğa ulaşırken, mücadeleci ruhu ve oyun disiplini ile kendinden söz ettirdi.

Özel Bahçeşehir Uğur AL takımı, gösterdiği başarıyla finale kadar yükselerek rakibini farklı bir skorla mağlup ederek kupayı kazandı. Spor müsabakalarının gençler için ne kadar önemli olduğu bir kez daha kanıtlandı ve dereceye giren takımların sporcuları büyük bir coşkuyla madalyalarını aldılar.