Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü Makine ve İkmal Şube Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüklerinde gerçekleştirilen 2023 yılı hizmet içi eğitim seminerlerinin tamamlandığını açıkladı. Müdür Erdal Dingil, seminerlerin önemine dikkat çekerek, bilgi tazeleme, yeni bilgiler öğrenme ve bilgi alışverişi yapma gibi faydalarının yanı sıra kurum hafızasına da katkı sağladığını belirtti. Eğitimlerin verimli geçmesi dileğinde bulundu.

Seminerler, arazi ve büroda gerçekleştirildi. Orman yollarının planlanması, bina ve tesis işleri, arazi arsa satış ve kiralama, taşınmaz kayıt işlemleri gibi konularda faaliyetlerin daha etkin ve verimli yürütülmesi, personelin bilgi ve becerilerinin geliştirilmesi amaçlandı. Sorunlar üzerinde duruldu, çözüm önerileri tartışıldı.

Hizmet içi eğitim seminerine Kütahya Orman Bölge Müdür Yardımcısı Mustafa Arpacı, Makine ve İkmal Şube Müdürü Ferhat Çam, Orman İşletme Müdürleri, Orman İşletme Şefleri, Hizmet Vasıtası Şoförleri, Orman Muhafaza Memurları ve İş ve Üretim Makinesi Operatörleri katıldı.

Seminerde Makine ve İkmal Şube Müdürü Ferhat Çam, İnşaat Mühendisi Osman Güç ve İnşaat Teknikeri Doğanay Karadaş, Makine Mühendisleri Akif Eltan ve Hakan Öksüm ile Endüstri Mühendisi Adem Öztürk tarafından genel konular, inşaat ve emlak konuları, hizmet vasıtaları ve iş makineleri kullanımı, orman yolu etüt ve aplikasyon, planlama, yeni yol yapımı, büyük onarım, üst yapı ve sanat yapısı işleri gibi konular uygulamalı şekilde katılımcılara anlatıldı.

Büroda verilen teknik bilgilerin ardından Akif Eltan ve Hakan Öksüm tarafından iş ve üretim makineleri üzerinde uygulamalı eğitim gerçekleştirildi.