Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Bilecik'te, jandarma ekipleri tarafından trafik düzeni ve güvenliğinin artırılması amacıyla bir ilkokulda öğrencilere trafik denetimlerinde kullanılan araç ve malzemelerin tanıtımı yapıldı. Bu programlar, farkındalığın artırılması ve iş birliğiyle trafik güvenliğine katkı sağlamak için düzenlenmektedir. Bozüyük İlçe Jandarma Komutanlığı trafik jandarma timleri, Saffet Şeker İlkokulu öğrencileriyle bir alışveriş merkezinde buluştu. Öğrencilere, trafik denetimlerinde kullanılan araç ve malzemelerin yanı sıra görevlerde yapılması gereken denetimler, sürücü, yaya ve yolcuların trafikte hangi kurallara uymaları gerektiği, emniyet kemeri kullanımının önemi konularında bilgilendirme yapıldı.

Jandarma tarafından yapılan açıklamada, trafik kazalarıyla ilgili can kaybının azaltılması, karayollarında güvenli bir trafik ortamının sağlanması, ölümlü ve yaralanmalı trafik kazalarının önlenmesi, vatandaşların huzurlu ve güvenli bir şekilde seyahat etmesi, trafik kural ihlallerinin en aza indirilmesi ve toplumun farkındalığının artırılması için trafik denetimlerinin sürekli ve etkin bir şekilde yürütüleceği belirtildi. Bu eğitim, bilgilendirme ve tanıtım programları sürekli olarak devam edecektir.