Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Valiliği, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 104. yıl dönümü kutlama programıyla hazırlıklarını tamamladı.

Program kapsamında, 19 Mayıs 2023 tarihinde Kocatepe Atatürk Anıtı'nda çelenk sunumu gerçekleştirilecek. Ardından Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek kutlama töreninde, Gençlik ve Spor İl Müdürü bir açılış konuşması yapacak. Atatürk'ün Gençliğe Hitabı'nın okunmasının yanı sıra ödül törenleri de düzenlenecek.

Programda, 15-19 Mayıs tarihleri arasında Kocatepe Spor Kompleksi Tenis Kortları'nda tenis turnuvası ve Limaj Bilardo Salonu'nda bilardo turnuvası yapılacak. Ayrıca, 20-21 Mayıs tarihlerinde Prof. Dr. Veysel Eroğlu Eskrim Salonu'nda U17 Gençlik Kupası İl Birinciliği ve Çiğiltepe Spor Salonu'nda satranç turnuvası düzenlenecek.

Programın son gününde ise Çiğiltepe Spor Salonu'nda masa tenisi turnuvası ve Tınaztepe Spor Salonu'nda taekwando müsabakaları düzenlenecek. Ayrıca, 19 Mayıs'ta bir bisiklet turu gerçekleştirilecek.

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra GÜRAN YİĞİTBAŞI, tüm gençleri 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama törenine davet etti. Programın amacının, gençliği sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif aktivitelerle buluşturmak olduğunu vurguladı.