il genelinde kızlar ve erkeklerde il birincisi olan Seydiler Ortaokulunda okuyan öğrencileri tebrik etti.

Gözden kaçırmayın

Öğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi GerekenlerÖğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Seydiler Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Tokdemir, geçtiğimiz hafta düzenlenen bisiklet müsabakalarına katılan ve il genelinde kızlar ve erkeklerde il birincisi olan Seydiler Ortaokulunda okuyan öğrencileri tebrik etti.

Geçtiğimiz hafta Kocatepe Spor Kompleksinde düzenlenen bisiklet müsabakalarında Seydiler Ortaokulunda okuyan öğrenciler Afyonkarahisar’da dereceye girerek birinci oldular. Kızlar ve erkeklerde il birincisi olan öğrenciler Afyonkarahisar’ı, Çanakkale’de 5-6 Haziran tarihlerinde düzenlenecek olan grup müsabakalarında temsil etmeye hak kazandı.

Başkan Tokdemir, öğrencileri makamında kabul ederek başarılarını kutladı. Öğrencilere çeşitli hediyeler veren Tokdemir, “Sizler bizim gururumuzsunuz. Seydiler’i ve Afyonkarahisar’ı en iyi şekilde temsil ettiniz. İnşallah Çanakkale’de de aynı başarıyı gösterirsiniz. Bizler sizlere güveniyoruz. Sporun ve sporcunun her zaman yanındayız. Sizlere destek olmaya devam edeceğiz.” dedi .

Öğrenciler de Başkan Tokdemir’e teşekkür ederek, Çanakkale’de yapılacak olan grup müsabakalarında ellerinden geleni yapacaklarını söylediler. Öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik eden Tokdemir, başarı dilekleriyle uğurladı.