Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Afyonkarahisar İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mısırlıoğlu, milli mücadelenin öncüsü Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bağımsızlık mücadelesine katılan kahramanları minnetle andığını belirtti. 19 Mayıs 1919 tarihinin bağımsızlık mücadelesi açısından önemli bir gün olduğunu ifade eden İYİ Parti İl Başkanı, Türk milletinin esareti kabul etmediğini, bağımsızlığından hiçbir zaman vazgeçmediğini vurguladı. Gençlerimize Cumhuriyetimizi yarınlara taşıma vesilesi olarak armağan edilen bu anlamlı günün, Milli Mücadele'nin baş kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gençlere duyduğu güvenin bir nişanesi olduğunu söyledi.

Mısırlıoğlu, tüm dünyaya örnek teşkil eden 19 Mayıs ruhunun, bağımsızlık mücadelesi veren tüm mazlum milletlere örnek olduğunu ifade etti. Türkiye'nin geleceğinin dinamik ve üretken nesillerin elinde şekilleneceğinin altını çizen İYİ Parti İl Başkanı, gençlerin atalarının yazdığı başarı ve gururla dolu tarihe sahip çıkacaklarını vurguladı.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanı ve Cumhuriyeti korumak için canını feda eden tüm şehitleri, Cumhuriyet yolunda ömrünü bu millete hizmet ederek geçiren herkesi minnetle anan Mısırlıoğlu, Türkiye'nin, Atatürk ve Cumhuriyet'e bağlı gençleriyle mutlu ve gelecek endişesi olmayan bir ülke olacağını belirtti.