Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Odunpazarı esnafı, resmi tatil ve bayramın birleştiği 3 günlük süre boyunca turist yoğunluğu oluşacağını bekliyor. Türkiye genelinde 19 Mayıs günü Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı resmi tatil olduğu için, kamu kurumları ve okullar 19 Mayıs Cuma gününden itibaren 3 gün boyunca kapalı olacak. Tatil sürecinde turistik bölgeleri ziyaret edecek olan vatandaşların Odunpazarı Evleri'ni ziyaret etmeleri bekleniyor. Odunpazarı'ndaki esnaflar, turist yoğunluğuna karşı hazırlıklarını tamamladı ve turistlerin ilgi göstereceği yerlerden birinin Odunpazarı Evleri olduğunu düşünüyorlar. Hava durumunun da önemli bir etken olduğunu belirten esnaflar, tatil süresince güneşli ve sıcak havanın beklentilerini karşılayacağını umuyorlar.

Lületaşı işiyle uğraşan Erol Güler, seçim telaşı sebebiyle işlerin bir süredir yavaş olduğunu söylesede, resmi tatilde turist yoğunluğunun artmasını ve işlerinin düzelmesini umuyor. Tarihi Odunpazarı Evleri bölgesinde helvacılık yapan Fehmi Sevkulak ise helva stoklarını doldurarak turist yoğunluğuna hazır olduklarını belirtti. Ancak hava durumunun kendilerini biraz tedirgin ettiğini söyleyen Sevkulak, tatil süresince güzel hava beklentilerinin yüksek olduğunu dile getirdi.

Odunpazarı esnafı, turist yoğunluğuna karşı hazırlıklarını tamamladı ve yüksek ticari beklentileri var. İnşallah tatil süreci işlerinin düzelmesine ve turistlerin Odunpazarı Evleri'ni ziyaret etmelerine vesile olur.