Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisar, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 104. Yıldönümü için hazırlıklarına başladı. 19 Mayıs 2023 tarihinde saat 10:00'da, Kocatepe Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayacak olan kutlama programı, Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonuna kortej yürüyüşüyle devam edecek.

Saat 11:00'da başlayacak kutlama töreni, Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu'nda düzenlenecek. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu günün anlam ve önemine ilişkin açılış konuşmasını yapacak. Törende, şiir ve kompozisyon okumaları, cimnastik ve karate gösterileri, spor branşları, gençlik merkezleri ve yurtların tanıtımları, halk oyunu gösterileri ve kompozisyon ve şiir yarışmasında derece elde eden çocuklara ödül verilmesi gibi etkinlikler yer alacak. Program, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erecek.

Ayrıca, programın sonunda salon dışında sportif gösteriler de yapılacak ve tüm halk davetli olacak. İl Müdürü Kasapoğlu, 15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak Gençlik Haftası'nın etkinlikleri konusunda da bilgi verdi. İl ve ilçelerde sportif ve kültürel faaliyetler düzenleneceği belirtildi. İl merkezinde tenis, bilardo, eskrim, satranç, masa tenisi ve tekvando branşlarında müsabakalar planlandı. Ayrıca, 19 Mayıs saat 14:00'te bisiklet turu yapılacak ve spor müsabakalarıyla dolu bir hafta geçirilecek.

İl Müdürü Kasapoğlu, tüm halkın kutlama töreni ve spor etkinliklerine katılmaya davet etti.