Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Belediyesi ana sponsorluğunda ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Afyonkarahisar Şubesi iş birliğinde düzenlenecek olan Etem Tem Ulusal Fotoğraf Yarışması beşinci kez gerçekleştirilecek. Etem Tem, Atatürk'ün Kocatepe'de çekilmiş dünyaca ünlü fotoğrafının sahibidir ve bu yarışma sayesinde anılıyor. Yarışma geleneksel hale gelmiş olup, geçen yıl en fazla katılımcısı olan fotoğraf yarışması özelliğini taşıyor.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cem Kasapoğlu, ADD Afyonkarahisar Şube Başkanı Veli Cengiz ve dernek yönetim kurulu üyeleri bir araya gelerek protokol imza töreni düzenlediler. Bu etkinlikle bir araya gelen yetkililer, Etem Tem Ulusal Fotoğraf Yarışması'nın düzenlenmesinde desteklerinin süreceğini vurguladılar.

ADD Afyonkarahisar Şube Başkanı Veli Cengiz, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'e desteklerinden dolayı teşekkür etti. Cengiz, geçen yıl Türkiye Fotoğraf Sanatçıları Federasyonu tarafından yapılan bildirise göre en fazla katılım olan fotoğraf yarışmasının Etem Tem Ulusal Fotoğraf Yarışması olduğunu belirtti. Zeybek ise her yıl düzenlenen Etem Tem yarışmasını desteklemekten gurur duyduklarını ifade ederek, ADD Afyonkarahisar Şube Başkanı ve yönetim kuruluna bu fırsatı sağladıkları için teşekkür etti.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafçısı Etem Tem anısına düzenlenen yarışma için başvurular başladı. Yarışma, Afyonkarahisar'ın gizli kalmış tarihsel dokusunun gün yüzüne çıkarılmasını amaçlamaktadır. Yarışmaya katılmak isteyenler 15 Ağustos 2023 tarihine kadar http://www.tfsf.org.tr/ adresinden online başvuru yapabilirler. Dereceye giren eserler 23 Ağustos 2023 Salı günü açıklanacak ve 26 Ağustos Cumartesi günü yapılacak olan ödül töreninde birinciliği kazanan esere 5 Bin TL ödül verilecektir.

Sonuç olarak, Afyonkarahisar Belediyesi ve ADD Afyonkarahisar Şubesi iş birliğiyle gerçekleştirilen Etem Tem Ulusal Fotoğraf Yarışması'nın beşinci kez düzenleneceğini öğrendik. Yarışma, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafçısı Etem Tem anısına yapılmaktadır ve amaçlanan tarihsel dokuların gün yüzüne çıkarılmasıdır. Başvurular, internet üzerinden yapılabilmektedir ve ödül töreni 26 Ağustos Cumartesi günü yapılacaktır.