Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Hisarcık Toplum Sağlığı Merkezi, köy muhtarlarına köylerinde su dezenfeksiyonu ve klorlama durumu hakkında bilgilendirme yapmak için bir toplantı düzenledi. Kaymakam İsmail Tosun başkanlığında Seydi Resul İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu'nda yapılan toplantıya, Dr. Rahmetullah Özdemir, Halil Uçar, Ahmet Aydın, İlçe Özel İdaresi ve köy muhtarları katıldılar.

Toplantıda, Hisarcık ve köylerinde su dezenfeksiyonu ve klorlama konuları ele alındı ve yerel yönetimlere farkındalık oluşturmak için bilgilendirme yapıldı. Yasal mevzuat hatırlatılarak, köy muhtarları klorlama hakkında eğitildi. Hisarcık T.S.M. tarafından hazırlanan rapor ve sunum katılımcılara aktarıldı ve Hisarcık için su sanitasyonu konusunda hedefler belirlendi. Mevcut sorunlar da köy muhtarlarından dinlendi.

Toplantı sonunda, Hisarcık T.S.M. tarafından alınan su numune ve bakiye klor ölçümleri geri bildirimde bulunularak ilçenin mevcut klorlama cihazları ve klorlama ünitelerinin aktif olarak çalıştırılarak hedef bakiye klor düzeylerine ulaşması kararına varıldı.