Gözden kaçırmayın

Gaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı SunulduGaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı Sunuldu

Kütahya Belediyesi, deprem kuşağında bulunan şehirlerin daha güvenli hale gelmesi için kentsel dönüşüm projelerini öncelikli hale getirerek çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Osmangazi Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar için Bölücek Mahallesi'nde TOKİ konutları inşa ediliyor. Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, inşaat çalışmalarını yerinde inceledi ve 25 bloktan oluşan inşaatın tüm hızıyla devam ettiğini ve yıl sonunda tamamlanacağını açıkladı.

Başkan Işık, kentsel dönüşüm projesindeki ilk etabın 500 konutluk Bölücek Mahallesi'nde inşa edildiğini vurgulayarak, yapım aşamasındaki bloklar hakkında bilgi verdi. Yüklenici firma yetkililerinden aldıkları bilgiye göre, 14 blokta kaba işçilik, 5 blokta ise ince işçilik çalışmalarının devam ettiğini, 6 blokta ise temel atma ve kalıp işlerinin devam ettiğini belirtti.

Başkan Işık, projenin kış şartlarına rağmen aksamadan devam ettiğine dikkat çekerek, teslim gerçekleştikten sonra, harap olan alanlarda ikinci etap çalışmalarının yapılacağını ifade etti. Tüm emeği geçenlere teşekkür eden Işık, Rabbimizin kazasız, belasız tamamlanmasını nasip etmesini diledi ve hayırlı olmasını temennisinde bulundu.