Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Eskişehir'deki esnaflar, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlamak için dükkânlarına Türk bayrağı astı. Eskişehir'deki esnaflar özel günlerde her zaman büyük bir hassasiyet gösteriyorlar ve bu sene de vatandaşların dikkatini çekmek ve gençlerin bayramını kutlamak için iş yerlerini bayraklarla donattılar.

Cavit Aladağ, şehir merkezinde balıkçılık yapıyor. Kendisi ve diğer esnaflar her özel günde bayrakları astıklarını söyledi. Aladağ, "Her bayram ve kutlamalarda saygımızı göstermek için bu bayrağı asıyoruz, hem biz gururlanıyoruz hem de vatandaşlar gururlanıyor. Bu bayrak vatanın ve milletin bayrağı, hepimizin hoşuna gider tabii ki. Umarım 19 Mayıs her yıl coşkuyla kutlanmaya devam eder" dedi.

Taşbaşı Çarşısı'ndaki bir işletmede çalışan Umut Keskin, çarşı esnafının her özel günde bayrakları astığını söyledi. Kendisi ve diğer esnaflar iş yerlerine Türk bayrağı asarak vatan ve millet sevgilerini göstermek istediklerini belirttiler. Keskin, "Her özel günde bayrakları asıyoruz. Böylesine özel günlerde Türkiye Cumhuriyeti ve milleti olarak özel hisler yaşıyoruz. Bayrakları astığımızda vatandaşlar da biz de çok seviniyoruz. Bu duyarlılığı görünce gururlanıyoruz" şeklinde konuştu.