Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı GerçekleştirdiİYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü, silvikültür ve ağaçlandırma hizmet içi eğitim tatbikatları düzenledi. Teknik personelin ve muhafaza memurlarının katıldığı bu tatbikatlar, arazide uygulamalı eğitimler vererek gerçekleştirildi. Domaniç, Tavşanlı, Simav, Gediz, Emet, Altıntaş ve Kütahya İşletme Müdürlükleri tarafından katılım sağlandı.

Kütahya Orman Bölge Müdürü Erdal Dingil, eğitimlerde genç meşcere bakımlarının zamanında ve tekniğine uygun olarak yapılmasının meşcere kuruluşu aşamasında önemine dikkat çekti. Bölge Müdür Yardımcısı Savaş Ünle koordinasyonunda Silvikültür Şube Müdürü Bayram Ersöz ve Silvikültür Şube Mühendisi Ali Güven'in teorik ve uygulamalı anlatımıyla eğitimler gerçekleştirildi. Eğitimlerde, mescere gelişim çağları, sıklık bakımı, ilk aralama bakımı, aralama şekilleri, aralama çalışmalarında kullanılan gövde sınıflandırmaları, kozalak sayımı, tohumlama kesimi ve ışık kesimi konuları gibi birçok konu ele alındı.

Kütahya Orman Bölge Müdürü Erdal Dingil, Orman Bölge Müdür Yardımcısı Savaş Ünle, Silvikültür Şube Müdürü Bayram Ersöz, Planlama Şube Müdürü Ali Rıza Erdem, Silvikültür Şube Mühendisi Ali Güven, İşletme Müdürleri, Orman İşletme Şefleri ve Orman Muhafaza Memurları, bu eğitimlere katıldılar.