Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu'nda büyük bir coşku ile kutlandı.

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, milletvekilleri ve protokol üyelerinin katıldığı kutlama programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu'nun konuşması da programda yer aldı ve Kasapoğlu, 19 Mayıs'ın Kurtuluş Savaşı ruhunu anmak için kutlandığını belirtti.

Kasapoğlu konuşmasında, ecdadın bize bıraktığı emanet olan bu toprakların şanlı bir miras olduğunun altını çizdi. Ayrıca, milli mücadelenin ve istiklal ateşinin gençlerimizde canlandığını vurgulayarak, gençlerimizin önemine dikkat çekti.

Kutlama programı, cimnastik gösterisi, karate gösterisi, spor branşları, gençlik merkezleri ve yurtların tanıtımı, halk oyunları gösterisi, çocukların kompozisyon ve şiir yarışmasında dereceye girmesi ve tören geçişinin ardından hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle devam etti.

Törenin sonunda, Türkiye motosiklet akrobasi şampiyonu Birkan Polat'ın akrobasi gösterisi büyük ilgiyle izlendi.