Gözden kaçırmayın

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Abdulkerim Yıllık, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen kutlama programında Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü çelengini sundu. Törene protokol, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla sona erdi. Katılımcılar Kapalı Spor Salonuna geçerek kutlama programına devam ettiler.

Kaymakamımız Kemal Duru ve Belediye Başkanı Nihat Sarı tarafından Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen kutlama programında, öncelikle saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Abdulkerim Yıllık açılış konuşmasını yaptı ve ardından Kaymakamımız Kemal Duru, günün anlam ve önemiyle ilgili bir konuşma yaptı.

Kutlama programı kapsamında, Gevher Nesibe Teknik Anadolu Meslek Lisesi Halk oyunları ekibi, yöresel halk oyunlarını sergilerken, günün anlamına uygun şiirler okundu. Taekwondo kursu öğrencileri de harika bir gösteri sundular. Halk Eğitim Merkezi Kır Efeler Halk oyunları ekibi de oyunlarını sergiledi. Programın sonunda, yarışmada derece yapan öğrencilere Kaymakamımız Kemal Duru, Belediye Başkanı Nihat Sarı ve Cumhuriyet Başsavcısı Emre Vurmaz tarafından hediyeleri verildi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı, ilçedeki gençlerimiz ve halkımız için büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.