Gözden kaçırmayın

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı

Sinanpaşa İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü adına yapılan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, Sayın İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İsmail ARIK tarafından Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Büstü'ne sunulan çelenkle başladı. Program daha sonra Sinanpaşa Kapalı Spor Salonu'nda devam etti. Bu özel günde; İlçe Kaymakamı Sayın Zeynep TOPCU, Belediye Başkanı Erdal KARAMAN, Sinanpaşa Meslek Yüksek Okulu Müdürü Fatih DİNÇ, Daire Amirleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Başkanları, öğrenciler ve vatandaşlar da programa katılım gösterdi.

Sinanpaşa Anadolu Lisesi öğretmenlerinin kontrolünde gerçekleştirilen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, şiirlerin okunması, halk oyunları gösterisi, sportif aktiviteler, gençlik korusu, yarışma ödülleri ve protokol ile katılımcıların yer aldığı kortej yürüyüşü ile sona erdi.