Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Milletvekili Halil Eldemir ve AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım ile birlikte ilçeye seçim çalışmaları için geldi. Milletvekili Eldemir ve Başkan Yıldırım, AK Parti Osmaneli İlçe Başkanlığı'nda teşkilat ile bir araya geldi. Başkan Şahin, kendilerine eşlik eden heyet için, "Türkiye genelinde ve ilçemizde demokrasinin güzelliğini yaşadığımız, ülkemizde birlik ve beraberliğimizin pekiştiği bir seçim geride bıraktık" dedi.



Seçimlerin olgunlukla geçtiğini belirten Başkan Şahin, halkın kararının son söz olduğunu ifade etti. "Cumhurbaşkanlığı seçiminde 2'nci tur 28 Mayıs Pazar günü yine aynı olgunluk ve hoş görü ile gerçekleşecek inşallah. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu arasında yapılacak 2'nci tur için tekrar çalışmalara başladık" diye ekledi.



Centilmenlik içinde çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Başkan, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için 2 bin 500 milyon farkın artması için sahada olduklarını, Cumhur İttifakı'nın 2'nci turda farkı daha da açarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile devam diyeceklerine inandıklarını ifade etti.



Başkan Şahin, son olarak, cumhurbaşkanı adaylarına başarılar dilediklerini ve demokrasi şöleni içinde güzel bir seçim olmasını temenni ettiklerini sözlerine ekledi.