Gözden kaçırmayın

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan ve Baş Müfettiş Murat Alkan Yerel Müftülüğü Ziyaret EttiDiyanet İşleri Başkanlığı Hac Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan ve Baş Müfettiş Murat Alkan Yerel Müftülüğü Ziyaret Etti

Bugün bölgede parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Özellikle öğle saatlerinden itibaren yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü yağışların kuvvetli olması tahmin ediliyor. Rüzgarın kuzey, kuzeybatılı yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği öngörülüyor. Bu durum hava sıcaklığını da 2 ila 4 derece düşürecektir.

Afyonkarahisar ve çevre ilçelerinde ise kuvvetli yağış beklentisi bulunuyor. En yüksek sıcaklık 21 derece ile Başmakçı, Dazkırı, Dinar ve Evciler ilçelerinde beklenirken, en düşük sıcaklık 17 derece ile Sinanpaşa'da öngörülüyor.

Ancak, kuvvetli yağışların yaratabileceği olumsuz sonuçlar meydana gelebileceği unutulmamalıdır. Bu nedenle vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları önemlidir. Sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi risklere karşı dikkatli ve tedbirli olunması önerilmektedir.