Gözden kaçırmayın

AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret EttiAK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret Etti

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, seçim çalışmaları kapsamında Afyonkarahisar'da esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek destek istedi. Köksal, AKP'nin listelerinde PKK ile masaya oturan, polisi ve askeri şehit ettiren teröristlerin yer aldığını söyledi. Milletvekili, 28 Mayıs'taki seçimde Türk Milleti'nin Kemal Kılıçdaroğlu'nu 13. Cumhurbaşkanı olarak seçeceğini belirtti.

Köksal, AKP'nin teröristlerle masaya oturduğunu, bebek katili Apo'ya saygı gösterdiğini, PKK'yı affettiğini, Hendek olaylarında onlarca asker ve polisin şehit olduğunu ve FETÖ ile işbirliği yaptığını belirtti. Ayrıca Hizbullah terör örgütünün siyasi uzantılarının AKP listelerinden Meclis'e girdiğini vurguladı.

Milletvekili, Türk Milleti'nin bu duruma oy veremeyeceğini ifade ederek, "Andımızı kaldıranlara, milliyetçiliği ayaklar altına alanlara, din istismarcılarına, Atatürk sevgisi olmayanlara, Türk Bayrağı'nı değiştirelim diyenlere, FETÖ elebaşı Gülen'e övgüler dizenlere, yerli tohumu yasaklayanlara, vergi borçlarını silenlere, emeklileri değişik işlerde çalışmaya mahkûm edenlere, sığınmacı kabul ederek geleceğimizi yok edenlere oy yok" dedi.

Köksal, seçim sürecinde Afyonkarahisar'ı karış karış gezerek tüm vatandaşlara ulaşacaklarını ve Türkiye'nin kalkınması için Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı olması gerektiğini sözlerine ekledi.