Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar'da bir grup köpeğin yaşadığı dramatik olay, iki cesur vatandaş sayesinde mutlu bir sona ulaştı. Şuhut'ta mantar toplayan Hasan Kılınç ve İdris Altıkulaç, kullanılmayan bir su kuyusunda mahsur kalmış olan 5 yavru köpeğe rastladılar. İnsanlık ölmemişti; iki vatandaş, köpekleri kendi imkanlarıyla kurtardılar ve annelerine kavuşturdular. Kurtarma operasyonu ise cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Hasan Kılınç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Duygularımız öncelikle çok güzel. Onların da yaşamaya, özgürlüklerine kavuşmaya hakları var. Bize yavru köpeklerin su kuyusuna düştüğünü söylediler. Annelerinin başında tahminim 3-4 gün öncesine ya da 3 gün olduğunu tahmin ediyoruz. Yavru köpeklerin orada olduğunu tahmin ediyoruz. Biz de görevimiz olan Allah rızası için gittik kurtardık, mutlu olduk. Köpekler sevindi, biz de sevindik. Annesine kavuşturduk. Acıktıkları belliydi, annelerine sarıldılar hemen. Allah rızası için görevimizi yaptık yani bu kadar" ifadelerini kullandı.