Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya'nın Emet ilçesi Yenice köyünde baharın müjdecisi olarak kabul edilen Hıdrellez coşkuyla kutlandı. Binlerce kişinin katıldığı geleneksel Hıdrellez şenlikleri için vatandaşlar, Emet Yeniceköy İsmail Altınay Mesire alanına akın etti. Burada, 130 esnafın sergi açtığı ve 10 binin üzerinde kişinin katıldığı şenlikte, Emet İlçe Jandarma Komutanlığı öncülüğünde 70 personel güvenlik tedbiri aldı. İtfaiye ve ambulans da gün boyunca hazır bekledi.

Emet Belediyesi, bölgeye akın eden çok sayıda insanın mağdur olmaması için seyyar tuvaletlerin kurulumunu gerçekleştirdi. İlçede kurulan pazar yerinde ise 130 esnafın sergi açmasıyla sabah saatlerinde 3 binden fazla araç bölgeye giriş yaptı. Akşama kadar hareketlilik devam etti ve şenliklere sadece Emet ve Hisarcık halkı değil, Kütahya ve Tavşanlı başta olmak üzere diğer birçok il ve ilçeden de katılım gerçekleşti.

Emet Belediyesi, organizasyon kapsamında çadır kurarak halka pilav ve dondurma ikramında bulundu. Ayrıca, Kütahya Evliya Çelebi mehteran takımı da gösteri yaptı. AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay ve Milletvekilleri Mehmet Demir ve İsmail Çağlar Bayırcı, Hıdrellez şenliklerinde vatandaşlarla bir araya gelerek kutlamalara destek verdiler.