Afyonkarahisar valisi **Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı** , Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve Protokol katıldı

Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Bu etkinlikte Afyonkarahisar'ın lezzetleri ve asırlık tarifleri tanıtılacak. Kültür ve Turizm Bakanlığı desteği ile gerçekleştirilen Türk mutfağı haftası, Anadolu'nun zengin mutfak kültürünü dünyaya tanıtmayı amaçlıyor. Türk mutfağı haftasına katılmak isteyenler için Afyon Kocatepe Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından düzenlenen "Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı" etkinliği de bir fırsat sunuyor.

Afyonkarahisar valisi **Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı** , Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve Protokol katıldı . Konuşmaları sonrası Afyon Meslek Yüksek Okulu ögrencileri ve minikler bir arada çalışarak bir Türk Mutfağının vazgeçilmezi Kısır sunumları yaptılar , sonrasında kazanlarda pişen diş göllesi Vali ve belediye başkanı eşliğinde dağıtıldı. Programda ayrıca Mehteran Takımının gösterisi beğeniyle izlendi. Programın ardından il protokolü ve katılımcılar kortej yürüyüşü gerçekleştirilerek, Gastronomi Müzesi ve Gastronomi Konağına yüründü.